top of page
Mountain Range

Over mij

Wat ik doe

Ik ben Naomi Claessens, holistisch heler, en mijn specialisatie is om je te begeleiden bij de reis om jezelf weer terug te vinden. In de huidige samenleving komt het vaak voor dat mensen zichzelf lang geleden zijn verloren door een hardhandige opvoeding, een onbegrijpende omgeving, jeugdtrauma's, sociale druk en meer. Wat men vaak doet, en wat ik in het verleden zelf ook heb gedaan, is de schade die wij op hebben gelopen onderdrukken. We verwerken emoties niet wanneer ze gebeuren en geven onszelf weinig erkenning voor wat we hebben gemist in ons leven. Dit levert na de formatieve jaren vaak mysterieuze fysieke, mentale en emotionele klachten op. Het antwoord ligt dan in het terugzoeken van het zelf dat begraven is onder het puin van ontkenning en het opnieuw beginnen met genezen. Dit doe ik door middel van helingsvormen zoals o.a. regressies, tafelopstellingen, divinatie, reiki, inner child work, gesprekstherapie, coaching, en vernieuwende intuïtieve vormen die bij mij opkomen bij het horen van jouw hulpvraag.

Ik ben gecertificeerd reiki master en in 2022 afgestudeerd als Holistisch Therapeut aan het instituut ZOMA.

Waarom ik dit doe

Mijn gaven zijn eigenlijk al bij mij sinds ik me kan herinneren. Als kind was ik altijd bezig met het observeren van andermans gedrag en kon ik patronen duidelijk herkennen en emoties van anderen sterk aflezen. Omdat ik de pijn van anderen kon ervaren had ik altijd een sterke neiging om anderen te ondersteunen. Deze pijn kon ik begrijpen vanwege mijn empatische vermogen, maar ook omdat mijn jeugd problematisch en traumatisch was. Ik belandde als 12-jarige in het GGZ en werd gediagnosticeerd met een breed spectrum aan stoornissen, waaronder Asperger, Chronische depressie en ADD. Na jaren onder behandeling te zijn kwam er geen verbetering in mijn situatie. Ik had mijn zin in het leven verloren en verlangde sterk om eruit te stappen. In mijn 18e levensjaar kwam dit tot een climax en realiseerde ik me dat als ik niets zou doen, niemand me zou kunnen helpen. Daar begon mijn inmiddels al 8 jaar durende reis naar genezing. Ik leerde over trauma, de effecten daarvan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en zag hoe onze hele samenleving is geweven op een web van trauma. Dat het woord trauma breder is dan het ons wordt geleerd en dat iedereen wel een stukje trauma, groot of klein heeft wat ze tegenhoudt hun volledige en vrije zelf te zijn. 

Wat ik wil bereiken

Na 8 jaar studie, experimenten, vallen en opstaan ben ik op een punt gekomen waar ik kan zeggen dat het leven goed is en dat de aarde een fijne plek is. Dit gevoel is fantastisch en gun ik iedereen. Daarom heb ik het mijn levensmissie gemaakt om de lessen en methodes die ik heb geleerd op mijn eigen pad over te dragen naar anderen via therapie en muziek. Mijn intentie voor dit leven is om zoveel mogelijk mensen terug te leiden naar hun authentieke zelf en dat het leven als gevolg hiervan een mooie en dankbare ervaring wordt.

IMG_5563.jpg
bottom of page